Jakie macie plany na wakacje? |
Autor |
Wiadomość |
magdalenka

|
Wysłany: 2014-05-19, 10:09 Jakie macie plany na wakacje?
|
|
|
Wyjeżdżacie zagranicę czy zostajecie w Polsce? |
|
|
|
 |
sosna

|
Wysłany: 2014-06-24, 15:02
|
|
|
My z mężem zastanawialiśmy się nad tym miejscem- http://agro13.eu/. Rok temu byliśmy niedaleko bo w Suchej Beskidzkiej i było na prawdę fajnie. W ogóle Kraków i okolice to piękne tereny. Ale coś czuje, ze nici z tego wyjdą bo oczywiście baki w urlopie itd itd... ale jeśli nie to to może w zimie uda nam się wyrwać na jakiś last minute odreagować mrozy Wszystko się okaże. |
|
|
|
 |
wiekowal

|
|
|
|
 |
straciatellka

|
|
|
|
 |
jacek29

|
Wysłany: 2014-10-15, 08:34
|
|
|
Ja w listopadzie lecę do Egiptu.
Konkretnie do El Gouna:
http://www.qtravel.pl/ins...-el-gouna-id347 - jeśli nie kojarzycie tego miejsca to tutaj możecie sobie poczytać o dzielnicy.
Bardzo fajna opcja , szczególnie dla wszystkich, którzy lubią aktywny wypoczynek. Można tam uczyć się kitesurfingu od najlepszych nauczycieli na świecie.
Jak również nurkować , snurkować i uprawiać bardzo wiele różnych sportów. |
|
|
|
 |
georg111

|
Wysłany: 2014-10-15, 20:21
|
|
|
Ja tam wolę Polskę ewentualnie kraje europejskie.jakoś nie mam zaufania do arabów. |
|
|
|
 |
slask
dobre, bo slaskie

|
Wysłany: 2014-11-18, 16:27
|
|
|
georg111 napisał/a: | Ja tam wolę Polskę ewentualnie kraje europejskie.jakoś nie mam zaufania do arabów. |
A Chorwacja? W wielu informacjach dla turystów, jakie można znaleźć na forach ludzie chwalą to miejsce, podobnie jak Grecję, która jest niby zadłużona, a wciąż wielu Polaków tam jeździ. Byłeś kiedyś? |
|
|
|
 |
georg111

|
Wysłany: 2014-11-18, 18:29
|
|
|
W Turcji niestety nie ale za to w Chorwacji tak.A kto wie może i latem znowu pojade.Jest drożej jak u nas ale za to pewna pogoda i jestes wszędzie traktowany z uśmiechem na ustach. |
|
|
|
 |
Melisa

|
Wysłany: 2014-12-16, 12:34
|
|
|
My z mężem nic nie planujemy z dużym wyprzedzeniem. Stawiamy głównie na spontaniczność i jak do tej pory najlepiej na tym wychodzimy.
W tym roku odwiedziliśmy Glasgow. W przyszłym planujemy polecieć do Oslo oraz może do Paryża...
Warto jest sobie zerkać na stronę lotniska w Pyrzowicach:
https://www.katowice-airport.com/ - obecnie można a niego jak pewnie wiecie polecieć w dosłownie każde miejsce w Europie. Kierunków maja bardzo wiele. |
|
|
|
 |
amberus
amberus

|
Wysłany: 2015-02-03, 19:13 wakacje
|
|
|
Oj, marzy mi się od dawna wycieczka po Nilu, kiedyś decyzja dojrzeje. A do tej pory to dla mnie najlepsze wakacje, to wyjazd w Polskę za poszukiwaniem meteorytów. Spokój cisza, las czy pole i zero problemów. Wszystko gdzieś daleko. Fajna sprawa, taka ucieczka na chwilę od cywilizacji, a jak się coś trafi to i przyjemność ogromna. [ poluję na pallasyt ] |
_________________ Super biznes na lata - www.lamininazdrowie.pl.tl |
|
|
|
 |
kinga

|
Wysłany: 2015-03-19, 19:25
|
|
|
mnie kusi podróż dookoła świata, ale kasy nie mam póki co.. |
|
|
|
 |
amberus
amberus

|
Wysłany: 2015-03-20, 13:02 podróże
|
|
|
Aj tam kasy. Napisz to podpowiem co i jak. A tu podam taki bardzo prosty sposób. = Nowy biznes na rynku Polskim. Polska firma z którą zarabianie jest łatwe i szybkie, nie tylko ze względu na produkt który jest potrzebny w każdej kuchni ale i bardzo niski koszt wejścia do biznesu, [zakup własny jednorazowy to 40 zł ] Tu ja zbuduję Ci biznes szybko i sprawnie, zapewniając Ci stabilne dochody na lata. A że system tylko trójkowy który już mam zapełniony więc wszystkie osoby które dołączają przechodzą do Ciebie i innych osób pode mną, więc nawet tu nie potrzeba żadnego wysiłku a biznes rozwija się samoistnie. Chcesz zarabiać ? - korzystaj. Poczytasz o tym biznesie na mojej stronie - www.zarabiamwpartnerskich.webnode.com 1 pozycja w spisie treści. |
|
|
|
 |
georg111

|
Wysłany: 2015-03-20, 18:14
|
|
|
Chyba ci sie tematy pomieszały.Tu sie pisze o wakacjach a nie biznesach. |
|
|
|
 |
amberus
amberus

|
Wysłany: 2015-03-20, 18:37
|
|
|
Zgadza się, ale bez kasy za daleko nie zajedziesz. Chociaż uwaga słuszna. Zarabianie można odstawić na inny dział. |
|
|
|
 |
Zuzannka

|
Wysłany: 2015-04-02, 19:22
|
|
|
Ja mam datę porodu na początek sierpnia... więc ciężko planować wakacje. Miną pewnie w domu między spaniem, przewijaniem a karmieniem. Ale to i tak radość |
_________________ Żyje się raz! |
|
|
|
 |